Tämä näky oli BB-Janitan kihlatulle viimeinen niitti?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brother -talossa varsin kevytkenkäisesti käyttäytynyt Janita tuli tietämättään jätetyksi ulkomaailmassa. Neitokaisen käytös ja hellät hetket talon muiden miesten kanssa johtivat nimittäin siihen, että poikaystävä sai tarpeekseen.

Janita vehtasi eilisen illan aikana juopuneena erityisesti Joukon kanssa, jolta hän myös vonkasi seksiä. Jouko ei tosin lämmennyt teinitytön yrityksille. Nyt julkaisemme pari valokuvaa eiliselta illalta. Niiden perusteella ei ole ihme, että Janitan kihlattu päätti lopulta purkaa kihlauksen. Talossa oleva Janita ei tiedä tilanteesta varmuudella, mutta osasi kyllä arvata sen.

– Sitä ei tarvitse enää miettiä, että onko mulla enää kihlattua ollut enää hetkeen. Mutta kiitos kysymästä. Hyvin menee, Janita totesi muille asukkaille.