Pamela Andersonin selibaatti katkolla: ”Tunnen oloni irstaaksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden 2010 henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

45-vuotiaan Pamela Andersonin tiedetään olleen jo jonkin aikaa selibaatissa. Nyt neitokaisen itselleen antama lupaus natisee kuitenkin liitoksissaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman julkkisversion kuvauksissa. Kaunottaren tanssiparneri Tristan Macmanus on hänen mukaansa liian seksikäs.

– Minua testataan. On vaikeaa, kun hikinen mies painautuu minua vasten joka päivä. Tunnen oloni irstaaksi, mutta yritän todella, kertoo Pamela Anderson USA Today -sivustolle.

Anderson vihjailee tuntevansa ihastusta tanssipartneriaan kohtaan, ja sanoo tämän tekevän höyryiset sessiot vaikeammiksi vitsailullaan. Povipommi on pyytänyt tanssijakomistusta myös kanssaan lomalle Rio de Janeiroon. Neitokainen huokailee heidän välistään 15 vuoden ikäeroa, mutta ei pidä sitä kuitenkaan huolestuttavana asiana.

Pamela Anderson suuntasi taannoin myös Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa.