Teinisensaatio Robinilta uusi levy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa suomalaisten tietoisuuteen Frondside Ollie -hittikappaleellaan noussut teinitähti Robin julkaisee faniensa iloksi toisen albuminsa perjantaina 5. lokakuuta. Levyn ensimmäinen single Puuttuva palanen julkaistiin eilen.

Singlellä vierailee Spotify-listan ykköspaikkalla komeileva Brädi. Puuttuva palanen -kappaleen musiikkivideo julkaistaan tänä aamuna Robinin Facebook-sivuilla.

Robin julkaisi Koodi-debyyttialbuminsa helmikuussa ja levy on myynyt tähän mennessä yli 100.000 kappaletta. Levyltä lohkottiin Frontside Ollie -singlen lisäksi singlet Faija skitsoo ja Hiljainen tyttö. Tammi julkaisee lokakuussa Robinin huikea tarina -nimisen kirjan ja Solar Films tuottaa Robin-dokumenttielokuvan, joka saa ensi-iltansa joulukuussa.