Kyllä rahaa on! Julkkisparille 5 000 000 dollarin hääjuhlat?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunnan epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin, mutta nyt näyttäisi siltä, että nämä huhut olivat tuulesta temmattuja.

Uusimpien raporttien mukaan Hollywood-pariskunta aikoo nimittäin naimisiin Italiassa lokakuussa järjestettävässä seremoniassa. Jessica Biel on ollut viime aikoina kiireinen suunnitellessaan häiden jokaista yksityiskohtaa. Pari ei suinkaan säästele rahojaan tulevan häätilaisuuden suhteen, sillä heidän kerrotaan käyttävän juhlistuksiin 5 miljoonaa dollaria, eli yli neljä miljoonaa euroa.

– Jessica on aiemmin väittänyt olevansa liian kiireinen suunnittelemaan häitään, mutta itse asiassa hän on ollut tekemisissä jokaisen yksityiskohdan kanssa kuten muutkin morsiamet, kertoo lähde Star-lehdelle.

Hääsuunnittelija Diana Sorenso väittää, että pariskunnan häät tullaan pitämään historiallisessa Palazzo Margherita -hotellissa. Hän kertoo kuulleensa, että tilaisuudesta tulee intiimi ja se tullaan pitämään puutarhassa. Sorenson mukaan upean uima-altaan ja kukkien keskellä järjestettävästä seremoniasta tulee upein tilaisuus, jota kyseisessä hotellissa on nähty.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.