Supertähti sai aivokasvaimen kännykkänsä takia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Menestynyt laulajatähti Sheryl Crow keikkui 1990-luvun puolivälissä listojen kärkisijoilla All I Wanna Do -hittikappaleellaan. Yli 35 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt poppari ei ole viime vuosina juuri viihdelehtien otsikoissa viihtynyt, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä.

Äskettäin 50-vuotias Sheryl Crow järkytti fanejaan kertomalla aivokasvaimestaan. Nyt poppari uskoo tietävänsä syyn sairastumiseensa. Neitokaisen mukaan ahkera matkapuhelimen käyttö johti lopulta sairastumiseen.

– Ei ole mitään todisteita, jotka varmentaisivat tämän asian. Minulla on kuitenkin teoria siitä, että se voi liittyä kasvaimeeni. Vietin usein tuntikausia jutellessani vanhoilla kännyköillä, kertoo Sheryl Crow Katie-keskusteluohjelmassa.

Laulajatähti meni aikoinaan lääkärille muistikatkostensa vuoksi, ja pelkäsi Alzheimerin tautia. Tutkimuksissa selvisi kuitenkin, että poppari olikin sairastunut aivokalvon kasvaimeen eli meningeoomaan. Crow toipuu tällä erää kasvaimesta ja voi tiettävästi hyvin.

Sheryl Crow’n uran huippu koettiin vuonna 1994, kun All I Wanna Do nousi listaykköseksi ympäri maailmaa. Toinen ykköshitti The First Cut Is The Deepest tuli vielä vuonna 2003. Viime vuosina Sherylin elämään on mahtunut draamaa muun muassa rintasyövän ja avioeron takia. Vuonna 2003 kihlautunut pari erosi yli kahden vuoden yhteiselon jälkeen. Hänen rintasyöpänsä leikattiin pian eron jälkeen. Popparin vuonna 2008 julkaisema Detours-albumi nousi Yhdysvaltojen albumilistan kakkoseksi ja menestyi kiitettävästi.