BB-asukkaille vaativa sporttitehtävä – miten ylipainoiset vanhukset pärjäävät?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on hetki sitten mennyt asukkaiden tiimit uusiksi, kun heidät jaettiin sinisen ja pinkin joukkueen kapteenien toimesta uudelleen kahteen eri joukkueeseen. Ennen jakamista toinen kapteeni Irina lipsautti, että tulossa on liikunnallinen tehtävä.

– Ensi viikon tehtävä on sporttinen, joten hurja sportti päälle, Irina paljasti.

– Get ready for action, toisen joukkueen kapteeni Tomi komppasi.

Tämän jälkeen Irina ja Tomi ryhtyivät vuoroillaan valitsemaan jäseniä joukkueisiinsa. Talon asukkaiden joukossa on neljä selvästi muita vanhempaa asukasta, joista Anne ja Teija ovat selvästi ylipainoisia.

Talon vanhimmista Ira ja Teija valittiin joukkueisiin nopeasti, mutta Anne jäi valinnassa toiseksi viimeiseksi. Viimeisenä joukkueeseen haluttiin Katarina. Ensi viikolla nähdään miten talon vanhimmat ja painavimmat asukkaat pärjäävät kuntoa vaativissa tehtävissä.