Merileijona hyökkäsi koomikon kimppuun meressä – vaarallinen purema jalkaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen stand-up -koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler tunnetaan suorasanaisuudestaan ja vahvoista mielipiteistään. E!-televisiokanavalla omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa emännöivä kaunotar pistääkin tunnetusti julkkisvieraansa koville suorilla kysymyksillään.

Nyt 37-vuotias neitokainen kohtasi yllättävän tilanteen ollessaan lautailemassa merellä Malibun kotinsa edustalla. Hänen urheiluhetkensä sai nopean lopun, sillä merileijona hyökkäsi naisen kimppuun vedessä. Polvileikkauksesta toipuva tähti joutui vaaratilanteeseen menetettyään tasapainonsa ja pudottuaan laudaltaan mereen.

Tuolloin Chelsea Handler herätti myös äreän merieläimen huomion. Merileijona tuli tarkastelemaan uimaria lähempää ja päätti sitten iskeä tähän hampaansa. Neito ei ollut iloinen saadessaan uuden fyysisen vamman otuksen takia.

– Olin viattomasti lautailemassa merellä, kun yllättäen vaarallinen merileijona tuli ja hyökkäsi kiinni jalkaani, kertoo Chelsea Handler omassa televisio-ohjelmassaan.

Chelsea Handler joutui viime vuonna huumekohun keskelle, kun hänen väitettiin jääneen kiinni kokaiinin käytöstä. Silminnäkijän mukaan televisiotähti oli käyttänyt ravintolan vessassa kokaiinia tuntemattoman miehen kanssa. Taannoin televisiotähti oli esillä myös hieman toisenlaisissa merkeissä, kun hänen kotitekoinen pornovideonsa joutui vääriin käsiin.