Huippumalli julkaisi kuviaan netissä: ”Tyttölempeä ja paljaita pakaroita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne julkaisee usein näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Nyt 29-vuotias mallikaunotar on ikuistettu kuumiin otoksiin, joissa Adrianne Curry esittelee poseeraustaitojensa lisäksi kurvikasta vartaloaan. Neitokainen nähdään eräässä Twitter-kuvassa lemmenleikeissä naisen kanssa. Otoksissa pääsevät oikeuksiinsa myös julkkisneidon stringipeppu ja rintaliivien peittämä povi.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.