Kate Middletonin serkku riisui burleskiklubilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttuatar Catherine ”Kate” Middleton poseeraa parhaillaan erään viikkolehden sivuilla julkaistuissa nakukuvissa, mutta hän ei suinkaan ole sukunsa ainoa nakuilija. Katen serkku Katrina Darling on nimittäin kunnostautunut burleskitanssijana.

22-vuotias Katrina Darling -taiteilijanimeä käyttävä pikkuserkku harrastaa burleskitanssia ja on useaan otteeseen tullut kuvatuksi vähissä vaatteissa esiintymislavoilla. Darling nähdään parhaillaan myös Playboy-lehden syyskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Eilen hänet kuvattiin vähäpukeisena Lontoon Notting Hillissä sijaitsevalla Beach Blanket Babylon -klubilla.

Darlingin tunnettu serkku Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.