Nainen virtsaa matolle hotellin mainoksessa: ”Vähemmän itsestäänselvää” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen The Standard -hotelliketju on tullut tunnetuksi erikoisista mainoksistaan. Uusin kampanja on kuitenkin herättänyt tähän mennessä eniten kohua itävaltalaisen taiteilijan Erwin Wurmin valokuvilla.

Luksushotelliketjun tuoreissa mainoksissa nähdään esimerkiksi nainen virtsaamassa matolle miehen edessä. Toisessa nuori neito sylkee ruokapöydässä istuvan henkilön kuppiin. Hotellin omistaja André Balazsin mukaan kiistanalainen kampanja koettelee mainonnan ja taiteen rajoja ja on suunnattu valikoidulle kohderyhmälle.

– Me uskomme hyvän hotellin olevan muutakin kuin vain ryhmä huoneita. Hotellista tekee omaperäisen sen persoonallisuus sekä sosiaalinen ja kulttuurillinen elämä. Halusimme tehdä myös mainoksistamme vähemmän itsestäänselviä, André Balazsin kertoo New York Times -lehdelle.

Kampanjan virtsaavaa naista esittävää mainosta myös myydään valokuvaprinttinä The Standard -hotellien lahjatavarapuodissa ja internet-sivulla. Aivan halvalla kuvaa ei saa koristamaan omaa seinäänsä, sillä hintaa sillä on 2.000 dollaria eli noin 1.550 euroa.