Kylie Jenner juhli Avril Lavignen kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

Nyt perheen nuorin kaunotar Kylie Jenner nähdään nettikuvassa rohkea mekko yllään. Tummahiuksinen malli poseeraa otoksessa poptähti-muotisuunnittelija Avril Lavignen kanssa. Jenner on pukeutunut mustavalkoiseen mekkoon, jonka valtava kaula-aukko on jo hieman epäsovelias 14-vuotiaalle teinitytölle.

Kuva: Twitter

Olympiaurheilija Bruce Jennerin Kylie-tytär työskentelee kanadalaislaulaja Avril Lavignen Abbey Dawn -vaatemalliston mallina. Nuori julkkisneitokainen on noussut perheensä realityohjelman myötä nuorten tyttöjen roolimalliksi. Hän pitää yhteyttä faneihinsa Twitter-blogissaan, jota seuraa yli 2,7 miljoonaa ihailijaa. Hänen on huhuttu deittailevan aussipoppari Cody Simpsonin kanssa.