Lehdellä 200 alastonkuvaa Kate Middletonista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cambridgen herttuatar Kate Middleton on nykyään maailmanlaajuinen tyyli-ikoni kuninkaallisen avioliittonsa myötä. Viime päivinä herttuatar ei ole kuitenkaan ollut otsikoissa vaatteidensa, vaan niiden riisumisen vuoksi.

Ranskalainen Closer-lehti nimittäin julkaisi viime viikon perjantaina herttuattaren alastonkuvia, jotka otettiin paparazzin toimesta Katen lomaillessa aviomiehensä prinssi Williamin kanssa yksityistilalla Ranskassa. Skandaali ei ole suinkaan ohi, sillä myös italialainen Chi-lehti on nyt ilmoittanut omistavansa 200 alastonkuvaa Kate Middletonista.

Lehti aikoo julkaista ainakin osan kuvista tuoreen numeronsa 26 sivun erikoisosiossa. Englannin kuninkaallinen palatsi on uhannut lehteä oikeustoimilta, mutta toimittaja Alfonso Signorini kommentoi, ettei edes puhelinsoitto kuningattarelta itselleen estäisi heitä julkaisemasta kuvia. Sekä Chi että ranskalainen Closer-lehti kuuluvat Italian entisen pääministerin Silvio Berlusconin mediaimperiumiin.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.