Candicen Swanepoelin bikinikuvauksista ei silmänruokaa puuttunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on onnistunut saamaan hieman lisää massaa vartaloonsa.

Nyt Candice Swanepoel on joutunut paparazzien haaviin floridalaisella uima-altaalla. Valokuvaajat ikuistivat mallikaunottaren ruskettuneet muodot, kun neitokainen poseerasi Victoria’s Secret -vaatemerkin uimapukukuvauksissa. Vaaleaverikkö näyttääkin otoksissa upealta vaaleanpunaisissa bikineissään.

23-vuotias Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.