Paris Hilton raivostuttaa: ”Homoilla on todennäköisesti AIDS”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Neitokaisen uutisoitiin hiljattain antaneen sairaalle fanilleen 4.200 euroa hoitomaksuihin.

Viime aikoina hieman vähemmän otsikoihin päätynyt Paris Hilton on nyt herättänyt kohua homoihin liittyvillä omituisilla kommenteillaan, kun hänen taksimatkansa aikana nauhoitettu keskustelu vuoti julkisuuteen. Internetin seuranhakusivustoja käsitelleessä keskustelussa seurapiiritähti haukkuu kovaan ääneen homoseksuaaleja.

– Hyi. Homomiehet ovat maailman kiimaisimpia ihmisiä. He ovat ällöttäviä. Suurimmalla osalla heistä on todennäköisesti AIDS. Olisin niin peloissani jos olisin homomies. Silloin, niin kuin, kuolisi AIDSiin, Paris tylytti.

Seurapiiritähden edustajat väittävät nauhoitettujen kommenttien olevan irrotettu asiayhteydestä. Heidän mukaansa Paris on vain huolissaan suojaamattoman seksin harrastamisesta tuntemattomien ihmisten kanssa.

– Paris tarkoitti, että kelle tahansa on vaarallista harrastaa suojaamatonta seksiä, sillä se saattaa johtaa tappavan sairauden leviämiseen. Keskustelu nousi kiivaaksi sen jälkeen kun Parisin läheinen homoystävä kertoi hänelle tarinan homosta, jolla on AIDS ja joka harrastaa silti suojaamatonta seksiä. Hän myös keskusteli nettisivusta, jolla homomiehet voivat etsiä seksiseuraa tuntemattomista, edustaja puolusteli.

Edustajien mukaan Paris Hilton on suuri homoyhteisön tukija, eikä koskaan tahallaan antaisi kielteisiä lausuntoja kenenkään seksuaalisista mieltymyksistä.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.