Justin Bieber innostui Gangnam Stylestä – haluaa oppia tanssin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korealaisen PSY-artistin kappale Gangnam Style on valloittanut maailman parissa kuukaudessa, ja superhitti on parhaillaan maailman suosituin yksittäinen kappale. Lukemattomien listojen ykkönen on nyt villinnyt myös Yhdysvalloissa.

Korealainen hiphop-muusikko nähtiin äskettäin televisiotähti Ellen DeGeneres vieraana opettamassa kappaleen huippusuosittuja tanssiliikkeitä Britney Spearsille. Nyt PSY on kommentoinut tapausta radiohaastattelussa.

– Britneyllä oli yllään tiukka mekko, joten hän ei tanssinut kuten yleensä. Hänellä on kuitenkin mielestäni vielä hyvät mahdollisuudet oppia se, sillä juuri se on Gangnam Stylen merkitys. Pukeudu tyylikkäästi, mutta tanssi naurettavasti, korealainen tähti kertoo Radio 1 -kanavan haastattelussa.

PSY on paljastanut opettaneensa Gangnam Style -tanssin myös r&b-tähti Usherille. Korealainen räppäri kommentoi Usherin oppineen tanssin erittäin hyvin ja kertoo myös Justin Bieberin olleen erittäin halukas perehtymään Gangnam Stylen liikkeiden saloihin. Nopeasti supertähdeksi noussut korealaismuusikko selitti faneilleen, kuinka tanssi kuuluu tehdä oikeaoppisesti.

– Liike ei ole vakava mutta ilmeesi tulee olla vakava. Se on tärkeää. Tämä tanssi muistuttaa hevosella ratsastamista. Sinun täytyy kuvitella allesi näkymätön ratsu, PSY paljastaa.

Gangnam Style -kappaleen musiikkivideo keräsi nopeasti satoja miljoonia katsomiskertoja Youtube-videopalvelussa ja siitä on tehty lukemattomia parodioita. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY:n kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä artisti oli kaksi vuotta tauolla.