80-vuotias mummo hyppäsi laskuvarjolla – tältä se näytti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina on kuultu tarinoita siitä, miten vanhemmatkin ihmiset ovat uskaltautuneet eläkeiässä täysin odottamattomien harrastusten pariin. Äskettäin erään 75-vuotiaan naisen kerrottiin esimerkiksi harrastavan kehonrakennusta.

Kuva: YouTube

Nyt eräs mummo innostui 80-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi hieman erikoisiin puuhiin. Nancy Long päätti nimittäin hypätä juhlapäivänsä kunniaksi laskuvarjohypyn. Viisi vuotta aiemmin hän juhlisti 75. syntymäpäiväänsä lentämällä riippuliitimellä. Ikäneito sai hyppyyn seurakseen nuorimman poikansa, jonka kanssa hän teki elämänsä tempauksen.

– Elämä ei lopu, vaikka täytät 60 tai 70 vuotta. Älä anna elämälle periksi. Aina on jotain tehtävää, kannustaa Nancy Long muita eläkeläisiä videolla.