Lady Gaga myönsi viimein: ”Lihoin yli 10 kiloa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on ollut alkaneen syksyn aikana tiiviisti otsikoissa, sillä hänet on jälleen nähty toinen toistaan erikoisemmissa asuissa ja supertähti on saanut myös selvästi lisää lisää elopainoa.

Neitokainen joutui lihomiskohun keskiöön, kun uudet keikkakuvat levisivät julkisuudessa. Nyt poptähti on itse kommentoinut muotoja saanutta olemustaan. Tähti myöntää lihoneensa, mutta ei omien sanojensa mukaan kadu painonnousuaan pätkääkään.

– Olen nyt dieetillä, koska lihoin yli 10 kiloa. Minusta se ei tunnu pahalta, ei edes sekuntia. Minun pitää olla todella tiukalla dieetillä jatkuvasti. Se on rankkaa, koska show on vauhdikas, kertoi Lady Gaga Elvis Duranin isännöimässä radio-ohjelmassa.

Kuva: Splash

Monien kriitikoiden mukaan tähden lihominen johtuu epäterveellisistä elämäntavoista ja alkoholin juomisesta. Lady Gaga kertoo syyn olevan kuitenkin hänen isänsä italialaisissa kokkauksissa. Laulajattaren mukaan hänelle tulee myös lisää lihasmassaa liikunnallisen kiertuerutiinin vuoksi. Seuraavaksi tähti haluaa päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.

Laulajatähti ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.