Shakira myönsi viimein raskautensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu kolumbialainen latinotähti Shakira erosi taannoin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta 11 vuoden jälkeen. Alkuvuodesta Shakira poseerasi Midem-tapahtuman punaisella matolla, mutta vetäytyi sittemmin julkisuudesta.

Äskettäin 35-vuotias latinokurvitar joutui raskaushuhujen keskiöön. Huhuille on nyt saatu varmistus. Shakira julkaisi nimittäin verkkosivuillaan uutisen, jossa neitokainen kertoi odottavansa ensimmäistä lastaan 25-vuotiaan poikaystävänsä Gerard Piquen kanssa. Popparin 10 vuotta nuorempi mies on espanjalainen jalkapalloilija, joka pelaa FC Barcelona -joukkueessa.

Kolumbialaisella laulaja-lauluntekijä Shakiralla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustanut muun muuassa köyhille lapsille kouluja Kolumbiassa. Tähtiartisti palasi taannoin pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.