Adrianne Curry kiitti lahjoituksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne julkaisee usein näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

29-vuotias mallikaunotar on jälleen ilahduttanut fanejaan rohkealla Twitter-kuvallaan, jonka hän on jakanut palvelussa kiitoksena hyväntekeväisyyteen rahaa antaneille. Kuvassa Adrianne Curry poseeraa rinnat paljaana, yllään bondage-henkinen maski ja korsetti.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.