Mutanttikäärmeellä kaksi päätä – eri päissä käärmettä! Katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain South Carolinassa asuvan perheen lapset Savanna ja Preston Logan yllättyivät, kun heidän kotinsa pihapiiristä löydettiin käärme jolla on kaksi päätä – yksi kummassakin päässä ruumista.

Kuva: YouTube

Pienikokoinen käärme tunnistettiin ihmiselle vaarattomaksi lajiksi, jonka ravintona toimivat pääasiassa kastemadot ja hyönteiset. Kaksipäisiä käärmeitä on silloin tällöin löydetty ennenkin luonnosta, mutta yleensä päät ovat samalla puolella ruumista.

Perheen äiti Tina Stewart kertoi Fox Carolina -uutisille pihalta löytyvän käärmeen ”vuorottelevan” päiden välillä, vaikka toinen pää on hieman isompi ja määrätietoisempi. Savanna ja Perston Logan ovat päättäneet hoitaa käärmettä lemmikkinään. Preston haluaisi antaa käärmeelle nimen Billy Bob, kun taas hänen siskonsa ristisi sen mielellään Oreoksi.