Frasier-päätähti katuu valheitaan: ”Kaduttaa, etten tehnyt sitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Frasier-hittisarjan päätähti Kelsey Grammer on kiistellyt viime aikoina raha-asioista entisen vaimonsa Camille Grammerin kanssa. Pariskunta oli naimisissa 14 vuoden ajan, mutta suhde päättyi viime vuonna muun muuassa seksin puutteen aiheuttamien ongelmien takia.

Äskettäin 57-vuotias mies herätti hämmennystä pakenemalla Piers Morgan Tonight -ohjelmasta nähtyään ex-vaimonsa kuvan. Nyt Kelsey Grammer on kertonut katuvansa sitä, että valehteli entiselle siipalleen pettämisestä. Mies yritti nimittäin aluksi pitää liiton kulisseja yllä salailemalla suhdettaan lentoemäntä Kayte Walshiin.

Näyttelijä ei kertonut totuutta silloinkaan, kun pariskunta filmasi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa, jota Camille Grammer tähditti muiden kaunotarten ohella. Miestähti onkin häpeissään siitä, että pimitti tietoa pitkään.

– Yritin teeskennellä, että asiat olivat normaalisti. Halusin antaa hänelle tuon hetken. Se oli huonosti ajateltu. Minun olisi pitänyt heti kertoa hänelle tavanneeni jonkun. Kaduttaa, etten tehnyt sitä, kertoi Kelsey Grammer Anderson Live -keskusteluohjelmassa.

Neljästi naimisissa olleella Kelsey Grammerilla on viisi lasta ja yksi lapsenlapsi. Hänen toinen avioliittonsa strippari Leigh-Anne Csuhanyn kanssa kesti vain vuoden verran, sillä televisiotähden mukaan nainen oli väkivaltainen. Entinen vaimo muun muuassa uhkasi näyttelijää aseella. Nykyään mies on naimisissa 25 vuotta nuoremman lentoemännän Kayte Walshin kanssa. He saivat kesällä ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Faith Evangeline Elisa.