100-kiloinen näyttelijätär paljasti tavoitteensa: ”Haluan laihtua nollakokoon”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Kirstie Alley on jo vuosia taistellut liikakiloja vastaan. Jojoilevan painonsa kanssa taistellut tähti on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Vuonna 2006 tähti oli hoikassa kunnossa, mutta vain hetken aikaa. Alley aloitti viime vuonna laihdutuskuurin, ja nyt hän on pudottanut painoaan jo yli 45 kiloa.

61-vuotias näyttelijätär on tällä hetkellä mukana Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kirstie Alley viisveisaa omien sanojensa mukaan kilpailun varsinaisesta palkintopystistä, sillä hänellä on mielessään erilainen palkinto. Muodoistaan tunnettu nainen on tehnyt hurjasti töitä saadakseen painoaan putoamaan.

– En piittaa siitä pystistä – haluan olla vain nollakokoa kuten muutkin show’n naiset. Vaikka vain viiden minuutin ajan. Minua ei edes kiinnosta, jos sitten lihonkin pian taas kuin ilmapallo, kertoo Kirstie Alley Us Weekly -sivustolle.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.