Playboy-Sara julkaisi bikiniposeerauksensa netissä – kaveri mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti ja mallikaunotar Sara Jean Underwood vietti parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime aikoina hän on jälleen hieman aktivoitunut.

28-vuotias Playmate Sara Jean Underwood ei ole pelännyt poseerata vähissä vaatteissa myöskään Twitter-kuvissaan, eikä tee poikkeusta nytkään. Sara nähdään nyt rentoutumassa Las Vegasissa ystäviensä seurassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut 28-vuotias Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.