Yhdysvalloissa esitetään Snooki-lakia – kohteena realitytähtien sikailut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Nyt kohutähtu on myös tuore äiti, sillä hän synnytti äskettäin esikoislapsensa New Jerseyn Livingstonin sairaalassa.

Snooki on mahdollisesti saamassa kyseenalaisen kunnian toimia uuden, realitysarjojen kuvaamista New Jerseyn osavaltiossa hankaloittavan lain inspiraationa. Paikallinen lainsäätäjä Ronald Dancer ehdotti maanantaina osavaltioon uutta Snookiville-lakia, joka pakottaisi realitysarjojen tuottajia esimerkiksi maksamaan poliisivoimien lisäämisestä alueella kuvausten aikana. Jersey Shore -sarjan tähdet ovat olleet tiuhaan tahtiin tekemisissä lainvalvojien kanssa muun muassa humalaisen käytöksensä vuoksi.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan.