Järjetön ilmiö leviää maailmalla – toivottavasti tämä ei leviä Suomeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla esiintyy aika ajoin erikoisia muotivirtauksia, joista osa saa todella hämmentäviä ilmentymiä. Nyt Japanissa on syntynyt ”baagelipää”-trendi, jossa huomio kiinnittyy eittämättä ihmisen otsaan.

Nuoret ovat innostuneet parituntisesta operaatiosta, jossa ruiskutetaan neulalla suolavettä ihmisen otsaan. Vesi luo otsan ihoon turpean möykyn, jonka keskelle voidaan painaa peukalolla syvennys. Näin lopputulos näyttää otsassa aivan baagelilta.

Kuva: YouTube

Dramaattinen muutos kestää vain 16 – 24 tuntia, jonka jälkeen suolavesi imeytyy kehoon. Tämän myötä otsakin palautuu normaaliin kokoonsa. National Geographic -kanavan Taboo -televisiosarja pureutui ilmiöön kolmen koekaniinin avulla, ja tulokset ovat nähtävissä siitä julkaistulla verkkovideolla.

Kuva: YouTube