Poptähti markkinoi kirjaansa – rohkea rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

24-vuotias Tulisa julkaisi hiljattain Honest: My Story So Far -kirjan, jossa hän valottaa vaikeaa nuoruuttaan pahamaineisessa lontoolaisessa kaupunginosassa. Tähti oli torstaina esittelemässä kirjaansa ja jakamassa nimikirjoituksia Milton Keynesin kaupungissa, jossa ihmisten huomio kiinnittyi kuitenkin muuhunkin kuin hänen kirjaansa. Laulajakaunotar saapui nimittäin paikalle mustavalkoisessa leningissä, joka paljasti tähden runsaan rintavaon hänen kumartuessaan istumaan paneelipöydän ääreen.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.