Liikemies: ”Käännytä tyttäreni heteroksi, saat 50 miljoonaa euroa!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhemmat eivät aina täysin ymmärrä lastensa puolisovalintoja, joka saattaa pahimmillaan johtaa hankaliin perheriitoihin. Hongkongilainen liikemies Cecil Chao Sze-Tsung on kuitenkin valmis menemään äärimmäisyyksiin tavoitteessaan löytää 33-vuotiaalle tyttärelleen Gigi Chaolle häntä itseään miellyttävä sulhanen.

Homoseksuaali tytär Gigi ehti seurustella seitsemän vuotta tyttöystävänsä tyttöystävänsä Sean Eavin kanssa, kunnes pariskunta meni viime huhtikuussa naimisiin Pariisissa. Apple Daily -lehden mukaan 76-vuotias Isäukko ei kuitenkaan suostu hyväksymään tyttärensä lesboutta, vaan on kokonaan kiistänyt kaikki väitteet avioliitosta. Lisäksi Cecil Chao kertoo tarjoavansa hurjat 50 miljoonaa euroa sille miehelle, joka onnistuu ”käännyttämään” tyttären heteroksi ja viemään hänet alttarille.

– En välitä onko mies rikas vai köyhä, pääasia että hän on jalomielinen ja hyväsydäminen. Gigi on hyvä, lahjakas ja kaunis nainen. Hän on omistautunut vanhemmilleen ja tekee vapaaehtoistyötä, kertoo Cecil Chao South China Morning Post -lehdelle.

Ironisesti Cecil Chao ei ole itse ollut ikinä itse naimisissa, mutta siitä huolimatta hänellä on kolme lasta kolmen eri naisen kanssa. Lisäksi hän on hehkuttanut seurustelleensa elämänsä aikana 10.000 eri naisen kanssa ympäri maailmaa. Nykyään Cecil Chao seurustelee 30-vuotiaan Lena-nimisen kiinalaisnaisen kanssa.