Tom Cruisen pikkutyttö aloitti ökyopinnot – lukee kiinan kieltä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat taannoin yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni erossa äidille. Äskettäin Holmesin ja Cruisen avioero astui virallisesti voimaan.

Monet tähdet laittavat lapsensa kalliisiin yksityiskouluihin, joissa heidän lapsensa saavat erityistä huolenpitoa ja parasta mahdollista oppia. Nyt näyttelijöiden 6-vuotiaan Suri-tyttären kerrotaan jo opettelevan toista kieltään, ja pikkuneito treenaakin paraikaa kiinan kielen alkeita. Cruise ja Holmes maksavat 39.750 dollaria, eli yli 32.000 euroa, vuosimaksua silmäteränsä manhattanilaisesta opinahjosta.

– Suri opettelee puhumaan mandariinikiinaa. Hän on koulutusohjelmassa, joka keskittyy Kiinaan. Kieli antaa opinnoille hyvän perustan, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Newyorkilaisen Avenues-koulun kerrotaan avaavan kampuksia Kiinan suurkaupunkeihin. Opiskelijat perehdytetään opinnoissa täydellisesti kiinalaiseen kulttuuriin. Monikulttuurinen koulu antaa julkkismaailman tyylikkäimmäksi lapseksikin valitulle Surille tulevaisuudessa paljon mahdollisuuksia edetä haluamalleen työuralle.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.