Christina Aguileran kurvit musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime vuosina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa Christina on ehtinyt myös työstää uutta albumiaan, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Neitokaisen uusimman Your Body -singlen musiikkivideo herätti kohua jo ennen julkaisuaan, sillä medioihin levisi kuvia uhkeasta laulajattaresta paljastavissa vaatteissa kyseisen videon kuvauksista. Nyt Christina nähdäänkin videolla asustuksissa, jotka tuovat tähden vartalon jokaisen kurvin esiin.

Kuva: YouTube

Seksikkäällä musiikkivideolla laulajatar myös viettelee useita miehiä. Erään komistuksen blondi esimerkiksi taluttaa baarin vessaan. Pariskunta alkaa puuhastelemaan tuhmuuksia vessakopissa, ja session jälkeen mies jää taintuneena makaamaan koppiin, kun hymyilevä kurvitar astelee sieltä itsevarmasti ulos.