Candice haastattelussa rintaliivisillään – katse voi hieman harhautua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on onnistunut saamaan hieman lisää massaa vartaloonsa.

Nyt 23-vuotias huippumalli nähdään nettivideolla Victoria’s Secret -yrityksen meikkikampanjan mainoskuvauksissa. Vaalea kaunotar keimailee videolla rintaliiveissä saaden silmäparit lukkiutumaan rintavarustukseensa. Muhkeahuulinen neitokainen on upea ilmestys tuuheine hiuksineen ja sumusine meikkineen.

Kuva: YouTube

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.