Jenkkien Miljonääri-Jussi katkerana: ”Flaksi ei ole käynyt ohjelman jälkeen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljonääri-Joe oli amerikkalainen realitysarja, joka nähtiin aiemmin myös Suomen televisiossa. Sarjassa 20 naista kilpaili Evan Marriott -nimisestä poikamiehestä, jonka väitettiin perineen miljoonia dollareita.

Todellisuudessa Evan oli tavanomainen rakennustyöläinen, mikä paljastui viimeisenä jäljellä oleville morsianehdokkaille vasta muiden kilpailijoiden karsiuduttua pois. Nyt TMZ-verkkosivusto kertoo, ettei valemiljonäärin Evan Marriottin elämä kohentunut sarjan jälkeen. 38-vuotias entinen realitytähti on palannut takaisin rakennustöihin.

Lisäksi realitytähti kertoo ohjelman jättäneen häneen negatiivisen leiman. Evan toteaa olleensa onnekkaampi naisten suhteen ennen realitytähden uraansa. Hän ei ole myöskään puhunut sarjan voittaja Zora Andrichin kanssa vuosikausiin.

Miljonääri-Joen ensimmäinen kausi oli menestys Yhdysvalloissa. Sarjan toinen kausi ei kuitenkaan kiinnostanut yleisöä enää edeltäjänsä tavalla, eikä jatkoa enää sitemmin nähty. Vuonna 2004 MTV3-kanavalla nähtiin sarjasta myös suomalainen versio, Miljonääri-Jussi.