Lastenjuhlien uusi trendi: Elävä alligaattori mukaan allasbileisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useissa amerikkalaisissa perheissä lastenjuhliin palkataan esiintymään pellejä tai paikalle vuokrataan esimerkiksi pomppulinna. Mutta miltä kuulostaisi ilmielävä alligaattori uimaan lasten allasjuhliin? Sekin on nyt mahdollista Yhdysvalloissa.

Floridan Tampassa asuva Bob Barrett pyörittää nimittäin Barrett’s Alligator Attraction -yritystä, joka tarjoaa erilaisia matelijoita vuokralle alueella asuvien uima-allasjuhliin. Female First -verkkosivuston mukaan alligaattorin vuokraaminen kustantaa 175 dollaria, eli noin 135 euroa.

– Jos olet 9 – 11-vuotias ja sinulla on ollut pomppulinnajuhlat, pizzajuhlat ja pellejuhlat. Nyt sinulla voi olla myös alligaattorijuhlat. Ne ovat erittäin suosittuja, Bob kertoi Female First -julkaisulle.

Voimakkaista leuoistaan ja terävistä hampaistaan tunnettujen alligaattoreiden vuokraaminen lastenjuhliin ei ehkä kuulosta parhaalta idealta. Bob Barrett kuitenkin vakuuttaa alligaattorijuhlien olevan käytännössä riskittömiä, sillä hän teippaa alligaattoreiden kidat kiinni. Bobin mukaan nuorten alligaattoreiden lihakset ovat vielä sen verran kehittymättömät, että niiden suut pysyvät tällä tavalla kiinni. Eläinsuojelijat voivat olla asiasta eri mieltä.