Vanhukset kasvattivat vahingossa valtavan kannabispuskan – poliisitkin ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin Bedfordshiren poliisit ovat olleet ihmeissään takavarikoidessaan suuren hamppuviljelmän. Daily Mail -lehti nimittäin kertoo, että viljelmän takana oli vanha pariskunta – jolla ei ollut hajuakaan kasvinsa mahdollisesta päihdyttävästä vaikutuksesta.

Kuva: Twitter

Pariskunta kertoo ostaneensa kasvin peräkonttikirpputorilta. He luulivat kasvia pensaaksi ja istuttivat sen kotinsa pihaan. Vanhukset pitivät kasvista hyvää huolta, mikä ilmeni puskan huikeassa koossa. Poliisit eivät aio nostaa syytteitä pariskuntaa kohtaan, ja he suhtautuivat tapaukseen huumorilla. Paikallisen poliisilaitoksen edustajat lisäsivät kasvista jopa kuvan Twitter-tililleen.

– Tänään takavarikoitua. Vanha pariskunta osti pensaan peräkonttikirpputorilta, pitivät hyvää huolta – suurin kannabiskasvi minkä olemme nähneet!, Bedfordin poliisilaitos twiittasi.