Robinin Chillaa singahti suoraan albumilistan ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinisensaatio Robinin kakkosalbumi Chillaa julkaistiin 5. lokakuuta ja se meni ensimmäisellä myyntiviikollaan suoraan Virallisen albumilistan ykköseksi. Albumia on myyty yli platinalevyyn oikeuttavan 25.000 kappaletta. Chillaa meni myös iTunesin ykkössijalle heti julkaisunsa jälkeen.

Levyllä on mukana Koodi-albumilta tuttujen tekijöiden lisäksi muitakin nimekkäitä suomalaisartisteja. Puuttuva palanen -singlellä vierailee suomalaisräppäri Brädi ja Chillaa Deluxe-levyltä löytyy The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen ja Robinin yhdessä tekemä kappale Kun nuoruus päättyy.

Robin on päässyt uudella albumilla itse enemmän mukaan biisien kirjoitukseen ja onkin tekstittänyt albumille kaksi kappaletta. Mä haluun sun palaavan -biisin Robin kirjoitti bändikaverinsa Samppa Johanssonin kanssa. Robinin debyyttialbumi Koodi on myynyt tähän mennessä yli 110.000 kappaletta.