Tänään tv:ssä vaikea valinta komedian ystäville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina monet suomalaiset joutuivat tukalaan tilanteeseen, kun Nelonen ja Sub esittivät molemmat samanaikaisesti mielenkiintoisen hittielokuvan. Tänään tilanne on jälleen samanlainen, mutta tällä kertaa elokuvilla on hieman enemmän eroa kuin eilen.

Liv esittää nimittäin tänään kello 21.00 alkaen suositun komediaelokuvan Marley ja minä, joka tunnetaan erityisesti loppukohtauksistaan. Jennifer Anistonin ja Owen Wilsonin tähdittämässä elokuvassa seurataan kuinka pariskunnan elämä mullistuu, kun mukaan tulee Marley-niminen koira.

TV5 esittää puolestaan tänään kello 21.00 alkaen Zombieland-komedian, jossa nähdään kuinka vauhdikkaasti zombie-invaasiosta eloonjääneet tulevat toimeen keskenään. Emma Stonen, Abigail Breslinin, Jesse Eisenbergin ja Woody Harrelsonin tähdittämässä elokuvassa vilahtaa cameo-roolissa myös Bill Murray.