Taylor Swift sai rukkaset poikabändin tähdeltä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt 22-vuotiaan Taylor Swiftin kerrotaan sopineen treffit One Direction -yhtyeen jäsenen kanssa. Neitokainen kutsui yhden bändin komistuksista liittymään seuraansa päivälliselle Luton Hoo -luksushotelliin Teen Awards -tapahtuman jälkeen. Treffit sovittiin etukäteen, mutta kantriartisti jäi silti törkeästi ilman illallisseuraa.

– Koko Taylorin henkilökunta tiesi, että hänen piti syödä päivällistä One Direction -yhtyeen jäsenen kanssa. Se peruttiin törkeästi ilman selitystä, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Vielä ei ole selvinnyt, kuka poikabändin nuorukaisista teki Swiftille ikävän tempun. Julkiset epäilyt kohdistuvat kuitenkin Harry Stylesiin ja vasta sinkkuuntuneeseen Liam Payneen, sillä muut yhtyeen miehet ovat paraikaa varattuja. Neitokainen lienee saanut tukea mielipahaansa deittailemaltaan Conor Kennedyltä.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.