24-vuotias supertähti jäi ilman olutta – kauppias ei uskonut henkkareita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpia ovat Price Tag ja Domino. Hän joutui viime kesänä hieman negatiivisiin otsikoihin, kun amerikkalainen Loomis & The Lust -yhtye syytti tähteä lauluvarkaudesta.

Laulajattarelle on nyt käynyt nolosti hänen yrittäessään ostaa olutta Yhdysvalloissa. 24-vuotiaalle Jessie J:lle ei myyty kaupassa alkoholituotteita, vaikka ikäraja myynnille onkin 21 vuotta. Kauppias ei suostunut uskomaan laulajattaren olevan täysi-ikäinen edes hänen ajokorttinsa perusteella.

– Minulta kysyttiin paperit yrittäessäni ostaa olutta Six Flags -kaupassa, eikä ajokorttini kelvannut heille. Olisin vain halunnut tehdä shandy-juomasekoituksen, Jessie J tilittää The Sun -lehdelle.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muuassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon.