20 vuotta vanhasta McDonald’s-kastikeesta maksettiin 9 995 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Michael Jordan on yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista NBA-pelaajista. Koripallotähti voitti ammattilaisuransa aikana useita palkintoja, ja johdatti Chicago Bulls -joukkuueen kuuteen mestaruuteen. Ei siis ihme, että mies oli kulta-aikanaan 90-luvulla maailmanlaajuinen superjulkkis.

Kuva: eBay

Michael Jordanin nimissä myytiin muun muassa koripallokenkiä, colajuomia ja videopelejä. Lisäksi hän tähditti Space Jam -elokuvaa. Yksi erikoisista urheilutähden nimissä myydyistä tuotteista oli kuitenkin McDonald’s-pikaruokaketjun McJordan-harmpurilainen, joka oli myynnissä rajoitetun ajan vuonna 1992. Hampurilaisen erikoisuutena oli itse koripallolegendan hyväksymä McJordan BBQ -kastike. Nyt Ebay -nettihuutokaupassa on myyty pullollinen kyseistä kastiketta 9.995 dollarilla.

Kastikkeen myyntiin laittanut käyttäjä mainostaa kyseessä olevan ainutkertainen tilaisuus omistaa yhden harvinaisimmista Michael Jordan ja McDonalds -keräilytuotteista. Kastikkeen viimeinen käyttöpäivä on mennyt umpeen jo joulukuussa 1992. Tämä ei haittannut kovimpia Michael Jordan -faneja.

Kuva: eBay