Glee-jakso itketti katsojia – yli 11.000 euroa hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu Glee-televisiosarja on saavuttanut ympäri maailmaa suuren menestyksen. Ohiolaisisen high schoolin oppilaista kertovan musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistelevän televisiosarjan tähdet ovat tehneet runsaasti myös keikkoja ja kiertueita.

Sarjan hiljattain Yhdysvalloissa esitetty jakso oli ihmisten mielestä niin kyyneleitä synnyttävä, että sarjan näyttelijä Darren Criss keksi erikoisen tempun kerätä sarjan nimellä rahaa hyväntekeväisyyteen.

Hän laittoi myyntiin nenäliinoja, jotka olivat sarjan tähtien nimikirjoituksilla varustettuja. Nenäliinat tuottivat hyväntekeväisyyteen yhteensä 15.000 dollaria, eli yli 11.000 euroa, kertoo Female First -verkkosivusto.

– Niin paljon kyyneleitä, niin paljon nenäliinoja tarvittiin edellisillan jakson jälkeen. Miksi siis emme tekisi niiden avulla jotain hyvää?, Darren Criss selitti tempaustaan Twitter-verkkosivustolla.

Glee-sarjasta on meneillään Yhdysvalloissa parhaillaan neljäs tuotantokausi. Suomessa sarjaa on esitetty Sub-kanavalla.