Playboy-tähti paljasti tarjonneensa suuseksiä bensarahasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Hollywood-näyttelijä Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on myös yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Vaalea kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

Jenny McCarthy paljasti Access Hollywood Live -ohjelmalle, kuinka pitkälle hän meni nuorena ja köyhänä ansaitakseen rahaa matkustaessaan Floridassa. Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic -elämänkertakirjastaan keskustelemassa ollut Jenny kertoi tarvinneensa noin 15 euron arvosta bensarahaa, joten hän teki huoltoasemalla ”pahimman mahdollisen asian”.

Ohjelman juontaja Billy Bush yllytti tähteä kertomaan, mikä teko oli, jolloin Jenny paljasti sen käyttäen kiertoilmausta.

– Söin ”hot dogin”, tähti tunnusti.

Juontaja ymmärsi näyttelijän kaksoismerkityksen. Hän totesi kuitenkin uskovan Jennyn olevan enemmän kuin 15 euron arvoinen. Myöhemmin Bush kyseli, onko tähti löytänyt uutta poikaystävää erottuaan jalkapallotähdestä Bruan Ulacherista kesällä.

– En tapaile ketään tällä hetkellä. Minä vain katselelen ja maistelen, Jenny sutkautti.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Sittemmin hänestä on tullut suosittu Playboy-malli.