John Lennonin leski palkitsi Lady Gagan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin äskettäin verkossa levinneellä videolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. 26-vuotias poppari antoi ylen Edge of Glory -kappaleen aikana, ja jatkoi sen jälkeen normaalisti esitystä.

Lady Gaga on jaksanut pop-kuningattaren elämäntyylinsä ohella tehdä töitä myös hyvän asian vuoksi. Nyt tähti on saanut siitä myös arvostusta, sillä Beatles-muusikko John Lennonin leski Yoko Ono on palkinnut Gagan hänen hyväntekeväisyystyönsä vuoksi LennonOno Grant for Peace -palkinnolla. E! Online -verkkosivusto kertoo laulajattaren aikovan lahjoittaa noin 38.000 euron arvoisen palkintosumman Elton Johnin perustamalle AIDS-tukisäätiölle.

Lady Gagalla on oma Born This Way foundation -säätiö, joka työskentelee erilaisten nuorten hyväksymisen eteen ja kiusaamisen ehkäisemiseksi. Lisäksi hän on lahjoittanut rahaa Haitin vuoden 2010 maanjäristyksen ja Japanin viimevuotisen tsunamin uhreille.

Lady Gaga ajeli taannoin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille.