Taylor Swift avautui alkoholin käytöstään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpien popkaunottarien joukkoon lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Neitokainen on miljoonien teinityttöjen roolimalli. Monet ovat ihmetelleet sitä, että 17-vuotiaana supersuosituksi noussut laulajatähti on pysynyt jo vuosien ajan mediamaailmassa ”puhtaana pulmusena”.

Nyt Taylor Swift kertoi haastattelussa, ettei hän aio koskaan muuttua yhdeksi Hollywoodin biletytöksi. Kantria ja poppia yhdistävä kaunotar ei juurikaan juo alkoholia, koska hän ei pidä humalassa örveltämisestä. Swift kuitenkin myönsi juovansa silloin tällöin sivistyneesti viiniä.

– Jos juoma ei maistu karkilta, niin yleensä en juo sitä. Juon satunnaisesti viiniä. Se saa minut tuntemaan itseni sivistyneeksi, Taylor Swift kertoi Esquire-lehdelle.

Nuori nainen ei myöskään ole koskaan polttanut pilveä tai muita aineita, koska ne voisivat pilata hänen lauluäänensä. Laulajatar on aiemmin myöntänyt, että välillä hän haluaisi unohtaa roolimallina olemisen ja elää villiä elämää. Taylor Swiftin mukaan hän miettii aamuisin hyvin tarkkaan päivän asuvalintansa, sillä miljoonat ihmiset seuraavat hänen pukeutumistyyliään.

Taylor Swift julkaisee pian odotetun Red-studioalbuminsa, jonka ensimmäinen single, We Are Never Ever Getting Back Together, osoittautui heti megahitiksi. Nainen on julkaissut levyltä myös Begin Again, Red ja I Knew You Were Trouble -singlet. Viimeisenä mainittu on aiheuttanut fanien keskuudessa paljon vaihtelevia mielipiteitä, sillä kappaleessa kuullaan dubstep-tyyppistä biittiä. Biisi poikkeaa täysin Swiftin aiemmasta tuotannosta.