Halle Berry yllättyi – onkin sukua kohupoliitikolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi ja sai samalla kymmenen vuoden lähestymiskiellon.

Nyt Halle Berry on yllättynyt saadessaan tietää olevansa sukua kohua herättäneelle entiselle Alaskan kuvernöörille Sarah Palinille, joka oli varapresidenttiehdokkaana Yhdysvaltain presidentinvaaleissa vuonna 2008. Tähti paljasti erikoisen sukulaisuussuhteensa amerikkalaisessa Extra -uutisohjelmassa.

– Jollain omituisella tavalla olen sukua Sarah Palinille. Joku lähetti minulle tiedon, että hän on kaukainen sukulaiseni, Halle Berry kertoi.

Sarah Palin herätti Yhdysvaltain poliittisella kentällä kohua vuonna 2009 väitteillään, jonka mukaan maan presidentin Barack Obaman terveydenhuoltouudistus olisi tuonut maahan ”kuoleman paneelit”, jotka päättäisivät kuka saa hoitoa ja kuka ei. Hämmennystä ovat herättäneet myös esimerkiksi Palinin kommentit siitä, kuinka Irakin sota oli ”Jumalan antama tehtävä”.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.