KISS-legenda Gene Simmons paljasti ihastuksensa: George Clooney!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

KISS-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta oli seurustellut 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Rokkari on aiemmin vannonut, ettei hän aio mennä koskaan naimisiin.

Hiljattain myös rokkari itse oli otsikoissa hänen Sophie-tyttärensä osallistuttua X Factor USA -laulukilpailuun. Nyt naistenmiehen maineesta nauttiva rokkari on yllättänyt paljastamalla ihastuksensa George Clooneya kohtaan. Gene Simmons tunnusti ETonline.com-verkkosivustolle pitävänsä näyttelijää vetovoimaisena Clooneyn ollessa kunniavieraana Carousel of Hope -hyväntekeväisyysgaalassa viime sunnuntaina.

– Mitä te tytöt sanotte, kun olette ihastuneita toiseen tyttöön, vaikka olisitte heteroita? Tyttöihastus? George voisi olla minun poikaihastukseni, rokkari paljasti.

George Clooney sai myös Simmonsin vaimon Shannon Tweedin ylistykset puolelleen. Näyttelijä nähtiin tilaisuudessa esittelemässä myös laulajataitojaan, kun hän liittyi muusikko Neil Diamondin mukaan esittämään Sweet Caroline -klassikkoa. Hyväntekeväisyystilaisuus oli menestys, ja sillä onnistuttiin keräämään 2,5 miljoonaa dollaria lasten diabetialaitoksen tilille.

KISS-basisti Gene Simmons ja entinen Playboy-malli Shannon Tweed kihlautuivat lomamatkallaan Belizessä. Romanttinen kosinta kuvattiin heidän realitysarjansa The Gene Simmons Family Jewelsin kuudennelle tuotantokaudelle. Simmons polvistui tyttöystävänsä eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 53-vuotias Tweed purskahti onnellisena itkuun.