Leffaura jäihin – Emma Watson palaa koulun penkille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Näyttelemisen ohessa Watson on tehnyt töitä esimerkiksi mallina.

22-vuotias Watson alkaa olla tunnettu Hollywood-nimi jo Harry Potter -elokuvienkin ulkopuolella, mutta siitäkin huolimatta brittikaunotar aikoo nyt palata koulun penkille viimeistelläkseen tutkintonsa.

Emma Watsonin näytteleminen elokuvissa The Perks of Being a Wallflower ja The Bling Ring ovat viivästyttäneet tähden opintoja, mutta hän palaa Brownin yliopistoon Rhode Islandin Providenceen ensi vuoden alkupuolella. Hollywood.com-verkkosivuston mukaan Watson opiskelee yliopistossa englanninkielisen kirjallisuuden tutkimista.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.