Suusta suuhun -hengitys pelasti eläintarhan vastasyntyneen – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläintarhoissa elävät eläimet joutuvat asumaan luonnosta poikkeavissa olosuhteissa. Samalla niillä on kuitenkin mahdollisuus saada hoivaa, jota ilman ne jäisivät luonnollisessa elinympäristössään.

Nyt erään denveriläisen eläintarhan työntekijät onnistuivat pelastamaan vauva-tapiirin. Verkkovideolla nähdään, miten emo synnyttää tapiirin poikasen. Poikanen jää makaamaan liikkumattomana heinien joukkoon.

Kuva: YouTube

Eläintarhan työntekijät onnistuvat kuitenkin nopealla toiminnallaan virvoittamaan poikasen henkiin. Muutaman minuutin kuluttua elikko alkaa hengittää suusta suuhun -tekohengityksen ansiosta. Videolla nähdään lopulta myös temmeltävä ja vedessä uiskenteleva pikku Dumandi-tapiiri.