Emmanuelle ei pettänyt – rintava asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain eri medioiden toimesta lukuisia äänestyksiä maailman seksikkäimmän naisen tittelistä. Viime vuonna Askmen.com -sivuston lukijoiden mielestä maailman seksikkäin nainen oli televisiotähti Emmanuelle Chriqui.

Useista elokuvista ja televisiosarjoista tuttu Emmanuelle Chriqui on nyt kuvattu hänen osallistuessaan ystäviensä kanssa Matthew Morrisonin järjestämiin Halloween-juhliin Hollywoodissa sijaitsevalla Lure-klubilla. Neitokaisen asu ei ollut kovin pelottava, mutta näyttävyyttä siinä kuitenkin riitti. Asu ei jäänyt myöskään miehiltä varmastikaan huomaamatta.

33-vuotias Emmanuelle Chriqui äänestettiin taannoin Maxim-lehdessä maailman seksikkäimpien naisten listan sijalle 37., mutta Askmen.com -julkaisun lukijoiden mukaan hän oli vuoden 2010 seksikkäin. Ensimmäisen julkisen roolinsa hän teki kymmenvuotiaana hampurilaisketjun televisiomainoksessa. Sittemmin ura on johtanut televisioon, valkokankaalle ja mallikuviin lehtien sivuille. Chriqui on nähty muiden muassa Entourage-sarjassa sekä Georgia ja Zohan -elokuvissa.