Kaksijalkainen kissa ei välitä puutteistaan: ”Uskomattoman ihana”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme heinäkuussa kaksijalkaisesta Anakin-kissasta, joka valloitti ihmisiä nettivideollaan. Anakin syntyi ilman lantiota ja takajalkoja, mutta tämä ei näytä sen menoa haittaavan.

Nyt jo kuusi kuukautta vanha Anakinin on löytökissa. Sen omistajien mukaan ja eläinlääkärikään ei ollut aiemmin nähnyt mitään vastaavaa. Vaikka kissalla on vain kaksi jalkaa, se pystyy kuitenkin liikkumaan ketterästi tasapainottaen kehoaan häntänsä avulla. Kaksijalkaisuus ei ole vaikuttanut pienokaisen elämäniloon.

Kuva: YouTube

Tähtien Sota -hahmon mukaan nimetyn Anakinin omistajat ovat lisänneet Youtube-sivustolle videon, missä he leikkivät kissansa kanssa. Videolla kissan hämmästyttävä liikkumatyyli tulee hyvin esiin, eikä sitä näytä haittaavan lainkaan takajalkojen puute. Omistajat ovat lisänneet sivustolle myös muita videoita lemmikistään, ja sillä on myös oma Facebook-sivunsa.

– Anakin on uskomattoman ihana kissa. Anakinin tulee vielä vähän aikaa vahvistua, jotta hän pystyy tapaamaan toisia eläimiä, kissan emäntä Carrie Hawks kirjoitti aiemmin Facebook-profiilissaan.