”Typerä Sandy-hurrikaani” jäädytti televisiotuotannot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin iskenyt Sandy-hirmumyrsky on aiheuttanut valtavaa aineellista tuhoa ja suuren määrän kuolemantapauksia, mutta samalla myös hieman pienempiä ongelmia monille aloille. Monet television hittiohjelmista on jäädytetty myrskyn johdosta.

Televisiotuotantojen tekeminen on lopetettu New Yorkissa toistaiseksi, eikä keskeytyisen pituudesta ole vielä tietoa. New Yorkissa tehtävistä ohjelmista esimerkiksi The Daily Show, The Colbert Report ja Jimmy Kimmel Live! -ohjelmien tekeminen on keskeytetty. Viimeksi mainittua tehdään nykyisin Hollywoodin ydinkeskustan sijaan New Yorkin Harvey-teatterista.

– Typerän Sandy-hurrikaanin ja studioväkemme turvallisuuden vuoksi Jimmy Kimmel Live! -ohjelmaa ei tehdä Harvey-teatterista. Toivomme voivamme jatkaa huomenna Howard Sternin, Tracy Morganin ja Sharon Stonen kanssa, tiedotteessa todettiin.

Lisäksi monet televisiokanavat ovat ilmoittaneet esittävänsä suosikkisarjoistaan uusintoja. Niitä on luvassa ainakin sarjoista The View, Good Wife, 90210, Gossip Girl ja How I Met Your Mother.