Mies kouri naista hääjuhlissa – uskomaton selitys sikailulle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Unissakävely voi aiheuttaa unikävelijälle jopa vaaratilanteita, sillä valvetilassa harhailevat kulkijat voivat esimerkiksi päätyä kävelemään autotielle. Nyt eräs seksuaalisesta ahdistelusta syytetty mies puolustaa tekoaan hieman yllättävällä selityksellä.

Perheenisä Matthew Forsterin väitetään hipelöineen 23-vuotiasta naispuolista häävierasta Northumberlandissa sijaitsevassa hotellissa viime vuonna. Ystävänsä häitä juhlineen miehen vaimo poistui hääbileistä taksilla ennen puoltayötä, mutta perheenisä päätti jatkaa päihdehuuruista ilonpitoa.

Kahden lapsen isän kerrotaan juoneen itsensä voimakkaaseen humalatilaan. Aamuyöllä 37-vuotias mies meni uhrin hotellihuoneeseen ja alkoi kosketella naista intiimeistä paikoista. Hän muun muassa asetti kätensä naisen takamukselle ja pyjamahousujen alle. Uhrin mukaan hän heräsi yhtäkkiä ja tajusi vieraan miehen koskettelevan häntä.

Nainen kertoi menneensä aluksi shokkitilaan. Silmiään kiinni teon aikana pitänyt mies ei kuitenkaan lopettanut sopimatonta kosketteluaan, vaikka nainen siirsi hänen kätensä pois. Lopulta uhri tönäisi miestä ja puri häntä rintaan, minkä jälkeen hän juoksi hakemaan apua muilta häävierailta. Juhlijat palasivat pian takaisin huoneeseen ja löysivät perheenisän nukkumassa sängyssä.

Matthew Forsterin asianajajan mukaan kuusi pulloa olutta ja puoli pulloa viiniä illan aikana juonut mies teki teon lähes tiedottomassa tilassa – nimittäin unissakävelyn aikana. Perheenisä kertoi oikeudessa, ettei hän muista juurikaan mitään kyseisestä illasta. Hän on kiistänyt seksuaalisen ahdistelun. Tapauksen oikeudenkäyntiä ei ole saatu vielä päätökseen.

– Syytetyllä ei ole juurikaan mitään muistikuvaa illan tapahtumista. Hän huomasi rinnassaan olevan purujäljen vasta poliisiasemalla, oikeudenkäynnissä kerrottiin The Daily Mail -lehden mukaan.